Mengenai Kami

Runcit Express telah melayani rakyat Malaysia dengan produk berkualiti, asli dan organik selama beberapa tahun sekarang. Dari buah-buahan & sayur-sayuran hingga barang runcit, kami menawarkan penyelesaian berasaskan makanan dengan janji ciuman alam untuk setiap barang yang kami sampaikan. Untuk memastikan anda mendapat produk makanan terbaik dengan sedikit kerumitan, kami telah melancarkan perkhidmatan penghantaran makanan kami sekarang. Idea ini akan membantu kami menyampaikan barang makanan organik kepada orang-orang di semua bahagian Kulim dan Luna. Kami yakin akan kesegaran makanan, dan kami akan terus memastikan penyampaiannya.
Runcit Express bertujuan untuk mengembangkan industri perkhidmatan runcit di negara ini. Kami bertujuan untuk menargetkan orang-orang dari semua peringkat umur yang ingin makan buah-buahan dan sayur-sayuran segar, seolah-olah langsung dari ladang, dan orang-orang yang sibuk dengan rutin sibuk mereka dan lebih memilih penyelesaian bahan makanan dalam talian. Inilah sebabnya mengapa kami akan terus mengusahakan perkhidmatan membeli-belah dalam talian tanpa gangguan untuk pelanggan kami. Akhirnya, melalui pengalaman runcit dalam talian kami, kami memastikan bahawa pelanggan kami menghabiskan lebih sedikit masa untuk mencari barang runcit.
Dengan niat untuk menjadi perniagaan yang berpusatkan kepada pelanggan, Runcit Express berusaha untuk menyelesaikan perjalanan pelanggan pengunjung kami. Bermula dari memesan produk berkualiti dari rak dalam talian kami, harga yang kompetitif pasaran kami akan mengembangkan reputasi kami sementara anda menikmati kedai sehenti untuk keperluan runcit anda.

Troli ({{count}} items)
{{cart.price_percentage}} % OFF
{{cart.prod_title}}
{{cart.prod_quantity}} {{cart.prod_volume_title}}

RM{{(cart.price_price - cart.price_discount).toFixedNoRounding(2)}} RM{{(cart.price_price).toFixedNoRounding(2)}}   x  {{cart.cart_qty}}

RM{{getPrice(cart.price_price,(cart.price_discount > 0 ? cart.price_discount : 0),cart.cart_qty,false).toFixedNoRounding(2) }}

{{cart.ar_items}}

Free Items


{{free.qty * cart.cart_qty * free.prod_quantity }} {{free.prod_ar_volume_title}} X {{(free.utitle ? free.utitle : '')}}