Cara Memesan

Sebelum anda boleh mula membuat pesanan, Runcit Express mengesyorkan untuk mendaftarkan akaun ke kedai runcit dalam talian. Telusuri kategori kami atau gunakan bar carian untuk mencari produk kegemaran anda. Kami mengesyorkan agar anda mencari melalui kategori itu sendiri untuk melihat apakah ada perkara lain yang perlu anda beli.
1. Setelah anda menemukan item anda, klik pada gambar item atau klik mudah pada butang "Tambah ke Troli" yang terdapat di bawah setiap item. Perhatikan bahawa harga seunit semua item dipaparkan dalam warna gelap tebal untuk pengenalan yang lebih baik.
2. Mengklik butang "Tambah ke Troli" akan meminta kuantiti yang anda perlukan. Perhatikan bahawa ini sama sekali tidak bermaksud setiap item tunggal. Memesan 2 kuantiti 250 gm Cili Hijau akan menghasilkan keseluruhan 500 gm Cili Hijau, dan seterusnya.
3. Mengklik pada gambar akan membawa anda ke halaman perincian produk, di mana anda dapat meneruskan belanja melalui butang yang sama seperti yang disebutkan di atas.
4. Semua item yang anda tambahkan akan masuk terus ke Troli anda yang dapat anda edit dengan mengklik ikon Shopping Trolley yang terdapat di bahagian atas layar. Anda boleh mengurangkan kuantiti item untuk membuang item itu sepenuhnya, atau membatalkannya.
5. Jumlah bil anda ditunjukkan di bahagian bawah tetingkap Keranjang Belanja, di sebelah butang "Teruskan ke Pemeriksaan". Anda boleh mengklik ini apabila anda sudah bersedia untuk membuat pesanan.
6. Sila masukkan semua maklumat yang diminta dalam Borang Alamat Penghantaran.
7. Sila pilih masa penghantaran yang sesuai. Perhatikan bahawa Runcit Express tidak dapat membuat pengiriman dalam slot waktu di mana anda berada sekarang. Walau bagaimanapun, ia mungkin berlaku dalam slot masa yang tersedia dan keesokan harinya.
8. Pesanan anda akan tiba dalam jangka masa slot yang anda minta. Sekiranya tidak dapat menerima pesanan anda, hubungi kami di ((+60) 53 736-9654) atau hantarkan e-mel kepada kami di sales@runcitexpress.com.
9. Ingatlah untuk menerima resit untuk pesanan dan pembayaran anda. Akhirnya, nikmati pesanan anda!

Troli ({{count}} items)
{{cart.price_percentage}} % OFF
{{cart.prod_title}}
{{cart.prod_quantity}} {{cart.prod_volume_title}}

RM{{(cart.price_price - cart.price_discount).toFixedNoRounding(2)}} RM{{(cart.price_price).toFixedNoRounding(2)}}   x  {{cart.cart_qty}}

RM{{getPrice(cart.price_price,(cart.price_discount > 0 ? cart.price_discount : 0),cart.cart_qty,false).toFixedNoRounding(2) }}

{{cart.ar_items}}

Free Items


{{free.qty * cart.cart_qty * free.prod_quantity }} {{free.prod_ar_volume_title}} X {{(free.utitle ? free.utitle : '')}}